Altijd gratis verzending | Binnen 1-3 werkdagen geleverd 🚚

Over AromaDroom

Hi! Welkom bij AromaDroom. Wat leuk dat je hier bent.

Ons verhaal
AromaDroom is een jonge onderneming en gestart vanuit passie en gedrevenheid! Wij verkopen 100% natuurzuivere etherische oliën en prachtige, stijlvolle aroma diffusers voor jouw favoriete plekje. Dream away & smell good! Dat is onze missie. Heerlijk ontspannen, terwijl het ook nog eens lekker ruikt.

Wij zijn trots op de kwaliteit die wij leveren en het stijlvolle uiterlijk van onze diffusers. Alle producten die je bij ons kunt kopen worden zorgvuldig geselecteerd, uitgekozen en getest door ons team in Zwolle. 

Wij van AromaDroom leveren onze producten in Nederland & België. De verzending regelen wij helemaal zelf, zonder tussenpersonen. Het wordt speciaal voor jou met de hand ingepakt en verstuurd naar PostNL. Dit doen wij, omdat we het leveren van een goede service erg belangrijk vinden. 

Wat wij bieden
Dream away & smell good! Dat is onze missie en dat gunnen wij iedereen. Wij helpen je graag ontspannen met de meest heerlijke etherische oliën en prachtige stijlvolle diffusers. Wij geloven in een fantastische klantenservice, goede kwaliteit en betaalbaarheid. Mocht je niet helemaal tevreden zijn over jouw bestelde artikelen? Al weten wij bijna zeker dat je dit wel zult zijn, dan gaat onze klantenservice graag met je op zoek naar een passende oplossing. 

Voordelen van AromaDroom

  • Snelle levering! Binnen 1-3 werkdagen in huis. 
  • Klantenservice die oplossingsgericht is en graag meedenkt. 
  • Stijlvolle en betaalbare aroma diffusers
  • 100% natuurzuivere etherische oliën